• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

Waterbedrijf Groningen

Irene Dijkstra is tactisch inkoper bij Waterbedrijf Groningen. Al meer dan tien jaar geleden heeft het Waterbedrijf A&S Vancare de kans gegeven offerte uit te brengen voor de bedrijfswageninrichting van het wagenpark. En sinds die tijd is Waterbedrijf Groningen een tevreden klant.

Leveranciersbeoordeling

Ieder jaar beoordeelt het Waterbedrijf haar top 50 leveranciers en ook A&S Vancare ontkomt daar niet aan. Wagenparkbeheer, teamleiders en monteurs die contact hebben met de medewerkers van A&S Vancare beoordeelden A&S Vancare bovengemiddeld, met een acht. Irene: “Edward luistert goed, adviseert en zet alles duidelijk op papier. En ook de service van de overige medewerkers is hartstikke goed: A&S Vancare is voor onze monteurs laagdrempelig, ze worden altijd meteen geholpen en er staat een kop koffie klaar. Ik ervaar dat als zeer klantvriendelijk en servicegericht. En dat is in deze tijd goud waard!”

Verschillende behoeften in bedrijfswageninrichting

De monteurs van het Waterbedrijf werken zowel in de stad Groningen als in de provincie. Berend Jan, eigenaar en chef werkplaats van A&S Vancare: “We hebben speciaal voor het Waterbedrijf een inrichting op maat ontworpen die uiteindelijk de standaard is geworden voor de bedrijfsauto’s. Daarnaast is er ruimte in de inrichting voor de verschillen in behoeften.” Irene: “Monteurs die in de stad werken, kiezen bijvoorbeeld vaker voor een ingebouwd toilet. Als ze veel watermeters moeten vervangen in de stad Groningen, dan is het praktisch dat ze een eigen toilet bij de hand hebben. Monteurs die meer in de regio werken, kiezen eerder voor een extra stelling voor bijvoorbeeld een extra pomp. Ook de voor de arbo-verplichte til-arm heeft een plekje in de wagens. De bedrijfsbussen van het Waterbedrijf voorzien zo in de verschillende behoeften van de monteurs.

Gewicht: lichte materialen

Edward: “Een auto mag voor het rijden met een B-rijbewijs in totaal niet zwaarder zijn dan 3.500 kilo (auto, inbouw/inrichting inclusief gereedschap en één bestuurder) en het is een uitdaging om het gewicht daaronder te houden.” Irene: “A&S Vancare adviseerde en installeerde daarom een kunststofvloer en kunststof wand- en hemelbekleding. Ook zijn lichte materialen gebruikt voor bijvoorbeeld het toilet. Wij zijn blij met Edwards adviezen hierin.”

Eerlijkheid en openheid

Irene waardeert de eerlijkheid en openheid van A&S Vancare. En dat is wederzijds: Irene geeft aan dat ze graag ook tussentijds wat meer geïnformeerd zou willen worden over de stand van zaken. Dat schiet er bij A&S Vancare vanwege de drukte nog wel eens bij in. Maar dat punt wordt zeker ter harte genomen. Irene: “Daar staat tegenover dat de laagdrempeligheid, die ongetwijfeld voor extra drukte zorgt, ook echt hun kracht is: als er een keer iets kapot is, dan kunnen onze monteurs ook altijd even langskomen. De medewerkers van A&S Vancare lossen het netjes en snel op.”Meer informatie over Waterbedrijf Groningen vindt u op: https://waterbedrijfgroningen.nl/