• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

Maatwerk voor Monuta

Onlangs heeft A&S Vancare de eerste rouwtransportauto voor Monuta afgeleverd. Bijna het hele team van Monuta Dalmolen Groningen stond de wagen op te wachten.

De eerste geluiden varieerden van: “Wat geweldig: dichte kastjes. Dan komen alle spullen je niet meer zomaar tegemoet vallen”, tot: “Wat fijn, die mooie zachte verlichting achterin. We komen vaak ’s avonds bij mensen aan en dan hoeft de kist niet in een donkere of juist in een te fel verlichte auto geschoven te worden. Dat is voor de familie net iets aangenamer.”

Vertaalslag

Jaap van Zanten, uitvaartassistent bij Monuta Dalmolen in Groningen: “We hadden direct een goede klik met de jongens van A&S Vancare. We zijn heel blij met deze auto, hebben er erg naar uitgekeken. De aanpassingen zijn in overleg met ons team van Monuta geformuleerd en de medewerkers van A&S Vancare hebben onze wensen uitstekend verwerkt. Het koelsysteem is perfect weggewerkt. De kastjes en de verlichting: we zijn heel tevreden. We hadden soms maar een half woord nodig; A&S Vancare weet de vertaalslag uitstekend te maken en de auto is heel mooi afgewerkt.”

Eerlijk verhaal

Toch ging niet alles van een leien dakje. Jaap van Zanten: “Ook toen het even tegen zat, kregen we een eerlijk verhaal en dat vind ik echt klasse.” Edward Staal, eigenaar en verkoopadviseur van A&S Vancare bedankte Monuta voor de plezierige samenwerking en voor het vertrouwen: “De aflevering van deze auto is voor A&S Vancare een mijlpaal: het is een van de eerste auto’s die wij turn-key, kant en klaar, inclusief alle gewenste aanpassingen, hebben opgeleverd. Dat doet veel met ons, daar zijn we trots op en dat wordt gevierd.” De medewerkers van Monuta werden vervolgens door A&S Vancare op taart getrakteerd.

Maatwerk

Heiko Leugs, manager uitvaartzorg van Monuta sprak tot slot nog zijn dank uit: “Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met A&S Vancare. Bedankt Edward en alle medewerkers van A&S Vancare!” De medewerkers gaven een groot applaus en diezelfde avond is de auto in gebruik genomen. Edward besloot de middag met: “Dit is ons werk. Maatwerk.” En dat maatwerk is al snel hierna voortgezet: de tweede auto van Monuta in Nunspeet is inmiddels ook afgeleverd.

Medewerkers van Monuta Nunspeet bij de rouwtransportauto

De medewerkers van Monuta in Nunspeet hebben ook meegedacht over de inrichting en hebben onder meer gekozen voor een dubbele vloer in de auto voor het transport van vier rouwkisten.


A&S Vancare wenst alle medewerkers van Monuta veel veilige kilometers en veel succes met hun werk!


Meer informatie over Monuta Dalmolen Groningen vindt u op: https://www.monuta.nl/vestiging/groningen/ 
Meer informatie over Monuta Nunspeet vindt u op: https://www.monuta.nl/vestiging/nunspeet/