• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

Nieuwe bedrijfsauto op maat voor Heemstra Montage & Onderhoud

Thijs en Gert Heemstra kochten vorig jaar hun eerste bus bij A&S Vancare (zie "Het verhaal van de gebroeders Heemstra" hieronder). Toen hun tweede bus eind dit jaar aan vervanging toe was, kwamen ze weer bij A&S Vancare terecht. Hun nieuwe Renault Master is onlangs afgeleverd.

Deze keer was Gerts bus aan vervanging toe; hij wilde de APK eind november niet meer afwachten. Dat betekende wel dat er weer snel een nieuwe bus moest komen. Gert wilde graag dezelfde bus en inrichting als Thijs: een zwarte Renault Master L2H2 met een aluminium imperiaal, een Modul-System-inrichting, Safe-bumper, extra LED-verlichting in de laadruimte en een vastzetsysteem voor kozijnen en glas. Gert: “A&S Vancare heeft precies de bus en inrichting geleverd die we wilden en dat ook nog eens supersnel! Het enige dat ik miste, was een navigatiesysteem.” André Kuiper is specialist op dat gebied en zet zijn expertise tegenwoordig rechtstreeks voor A&S Vancare in. Gert: “Met het navigatiesysteem dat door André is ingebouwd, is mijn nieuwe bus helemaal zoals ik hem graag wilde hebben, het is voor mij een hele vooruitgang. Ik ben heel erg tevreden. Hoe de mannen van A&S Vancare ons ontzorgd hebben: petje af!”

Het verhaal van de gebroeders Heemstra

Het begon met een tweet: op 10 oktober 2016 twitterden A&S Vancare (@asvancare) en Thijs Heemstra (@heemstra) wat over en weer en nodigde A&S Vancare Thijs uit om een keer langs te komen. Niet veel later stonden de gebroeders Heemstra bij A&S Vancare in Kolham op de stoep.

Thijs: "Onze accountant gaf aan dat we dit jaar nog niet zoveel geïnvesteerd hadden. Onze Mercedes Vito was wel aan vervanging toe, was ook te klein, maar het einde van het jaar is voor ons altijd een drukke tijd. Uitkijken naar een andere auto zou normaal gesproken dan ook niet aan de orde zijn. Het werk moet wel doorgaan." Maar toen kwam die tweet en via via hoorden de gebroeders Heemstra van het speerpunt van A&S Vancare: ontzorgen. Thijs: "Gert en ik hebben er een bezoekje aan A&S Vancare aan gewaagd en wie had kunnen bedenken dat we zonder veel tijd te investeren van de zoekopdracht tot aan de aflevering binnen een maand een bedrijfsbus op maat voor de deur zouden hebben staan!"

Ontzorgen waargemaakt

Thijs: "We hebben bij Edward een verzoek neergelegd met een bedrag. De mannen van A&S Vancare regelen alles, je hoeft zelf nergens meer achteraan. We konden onze oude bus inruilen, de belettering is geregeld, ze hebben ons alles uit handen genomen. Dat was voor ons doorslaggevend. En er is oprecht meegedacht. Wij wilden een glasrasteel, maar na wat doorvragen van Edward over het gebruik daarvan, bleek een alternatief systeem ín de bus om glas te vervoeren, veel aantrekkelijker. Dat systeem kunnen we nu behalve voor glas ook voor andere dingen gebruiken en het scheelt dat je geen last meer hebt van een uitstekend glasrasteel bij het parkeren. Wij hebben dit meedenken erg gewaardeerd. A&S Vancare biedt echt oplossingen op maat." Edward: "De gebroeders Heemstra hebben op deze manier bewuste keuzes kunnen maken. Zo krijgen ze precies wat ze nodig hebben. En betalen ze dus ook niet teveel."

Tweedehands en Marktplaats

"Wij wilden geen nieuwe bus. Zelf een bus zoeken op Marktplaats, was voor ons niet reëel: we hebben zelf te weinig verstand van technische zaken om de kwaliteit van een tweedehands bus goed te kunnen beoordelen. Dat is het voordeel van A&S Vancare: ze kennen de markt, hebben verstand van zaken en doen de onderhandelingen. Wij vertrouwen hen daar volledig in. Uiteindelijk hebben Berend Jan en Bart van A&S Vancare een picobello bus uit 2012 voor ons op de kop weten te tikken. En hoewel ook de Modul-System-inrichting tweedehands is, zag de bus er bij aflevering uit als nieuw, echt een visitekaartje voor ons bedrijf. De bus was mooier dan verwacht, we zijn er echt heel erg blij mee!"

Meer informatie over Heemstra Montage- en Onderhoudsbedrijf vindt u op:
https://nl-nl.facebook.com/heemstramontage/