• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

Barend Schilderwerken

Barend Schilderwerken bestaat dit jaar tien jaar! Dat was natuurlijk reden voor een feestje, maar ook heeft Barend zijn derde schildersbus in gebruik genomen.

In de voorjaarsperiode heeft Barend het druk en kan hij wel een extra auto gebruiken. Zijn derde bus is een Fiat Talento en ook deze keer was Barend snel voorzien via A&S Vancare. Gerhard maakte de tekeningen en de jongens in de werkplaats voorzagen Barends nieuwe bus van een Modul-System-inrichting, een imperiaal en een buis voor lange materialen. Ook de belettering is geregeld. Zo kan Barend snel weer verder. Barends reactie was kort, maar krachtig: "Ik ben blij met jullie!" En wij met jou, Barend. Heel veel succes met je nieuwe bus!

Lees het verhaal van de andere twee bussen van Barend Schilderwerken hieronder.

Schildersbussen op maat voor Barend Schilderwerken

Barend Schilderwerken is opgericht op 1 maart 2008 en onderscheidt zich door het leveren van vakmanschap, eerlijkheid en kwaliteit. Barend Wiltjer, eigenaar: “In elk deel van ons vakgebied gaan wij voor een duurzame oplossing. Wij werken daarom uitsluitend met kwaliteitsproducten.” Onlangs heeft A&S Vancare Barends tweede schildersbus afgeleverd.

...

...

Edward Staal, eigenaar en verkoopadviseur van A&S Vancare: “Van de eerste bus van Barend hebben wij de inrichting en opbouw voor onze rekening genomen. De bus had hij destijds zelf aangeschaft. Vanuit de nieuwe koers van A&S Vancare, waarbij ontzorgen centraal staat en wij de bedrijfsauto of –bus zelf ook kunnen leveren, heeft Barend de wens voor een tweede (gebruikte) bus inclusief inrichting op maat bij ons neergelegd. Glaszetten, schilderen, behangen, binnen- en buitenwerk: we hebben eerst geïnventariseerd wat Barend allemaal doet en wat hij daarvoor nodig heeft. We gaan dus – in tegenstelling tot wat gebruikelijk is – niet uit van een bepaald type auto en wat daarbinnen (on)mogelijk is, maar we gaan uit van wat Barend nodig heeft, van zijn budget en welke inrichting en auto daarbij het beste passen. Berend Jan, eigenaar en chef werkplaats van A&S Vancare: “Voor Barend kwamen we voor zijn tweede bus bijvoorbeeld uit op een Opel Vivaro; die sloot het beste aan bij zijn verhaal en zijn unieke situatie.”

Complete mobiele werkplaats

De eerste bus van Barend was een Opel Movano. A&S Vancare heeft deze bus volledig ingericht en opgebouwd en het is nu een zeer complete schildersbus die intensief als mobiele werkplaats wordt gebruikt. Barend: “Edward en ik hebben samen de inrichting uitgedacht. Ik was op zoek naar een volledige mobiele uitrusting. Mijn bus is mijn mobiele werkplaats en ik wil zo weinig mogelijk spullen hoeven overpakken zodat ik mijn klanten goed kan bedienen.” Berend Jan: “De inrichting van de bus van Barend is dan ook helemaal compleet: van glasresteel en ladderschuifsysteem tot het perfecte ladensysteem op maat van Modul-System voor voorraad en gereedschap. De bus is op deze manier heel overzichtelijk en efficiënt ingericht.” “Een gereedschapsrek aan de achterwand, lekbakjes voor terpentine en zelfs de behangtafel is geïntegreerd in de inrichting. Die kan ik zo uittrekken. Ik heb alles bij de hand als ik bij mijn klanten op locatie kom!”, vertelt Barend tevreden. Edward: “Wij inventariseren de wensen, meten, puzzelen en komen uiteindelijk met een oplossing. Iedere klant en iedere situatie is uniek en daar stemmen wij de auto en de inrichting op af. Geen losse spullen op de vloer, maar alles goed vast en netjes weggewerkt. Voor Barends tweede bus geldt: wij hebben hem geen Opel Vivaro met wat losse aanpassingen verkocht, wij leverden hem een schildersbus die perfect afgestemd is op wat hij nodig heeft. Ontzorgen en oplossingen op maat bieden. Daar ligt onze passie en onze kracht.”

Filosofieën passen bij elkaar

De manier van werken van A&S Vancare sluit aan bij de waarden die Barend belangrijk vindt: “Edward en Berend Jan denken oplossingsgericht met je mee. Ze zijn eerlijk, ze komen afspraken na en bieden uitstekende service, ook achteraf.” Barend vindt het belangrijk om een goed netwerk op te bouwen: “Een betrouwbaar netwerk is heel belangrijk; ik probeer de goede mensen om mij heen te verzamelen. Dat varieert van de groothandel tot de timmerman en de stukadoor. Mensen van wie je op aan kunt, op wie je kunt bouwen, die afspraken nakomen en eerlijk zijn. Dat versterkt je positie. En dit zijn ook waarden die passen bij de manier waarop A&S Vancare werkt.
Onze filosofieën passen bij elkaar.”

Meer informatie over Barend Schilderwerken vindt u op: http://www.barendschilderwerken.nl/