• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

Waterschap NoorderzijlvestJij bent een vakman en daarvoor heb je materialen, machines of gereedschappen nodig. En die moeten zo efficiënt mogelijk in je bedrijfsauto passen.

Waterschap Noorderzijlvest kwam bij A&S Vancare met de vraag: "Passen al onze wensen in een Suzuki Vitara?" A&S Vancare ging aan het passen en meten en het antwoord was “Ja!” En daarmee kon A&S Vancare op basis van feiten de keuze voor het merk/type bedrijfsauto dat Waterschap Noorderzijlvest voor ogen had, positief bevestigen.

In overleg met de berijders dachten we twee standaarden uit voor de opbouw/inrichting van negen Suzuki’s Vitara. Daarna zijn de auto’s pas aangeschaft. Op basis dus van feiten. Want alleen zo blijf je #baasineigenbus. En kun je je werk met plezier doen, want alles klopt: door gedegen advies, denkend vanuit de laadruimte, over merk/type/uitvoering is je bedrijfsauto is niet te groot of te zwaar (en daarmee te duur) of te klein (en daarmee een bron van irritatie). Met een bedrijfsauto op maat jou beter maken in je vak; dat is onze passie, dat is “Vancare”!

In een Vancare-gesprek komen alle aspecten die horen bij het managen van een wagenpark aan de orde: keuzes voor merk/type/uitvoering van de bedrijfsauto, veiligheid, gewicht, wetgeving, CO2-uitstoot, op/ombouw en inrichting, et cetera. Interesse? Neem contact met ons op via (0598) 36 16 20 en vraag naar Edward Staal.

Toyota RAV4

Mitsubishi L200

Meer informatie over Waterschap Noorderzijlvest vindt u op: https://www.noorderzijlvest.nl/