• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

Wardenburg Beveiliging & Telecom


Wardenburg (Kolham en Almelo) is specialist op het gebied van elektronische beveiligings- en telecommunicatiesystemen, waarbij de focus ligt op maatwerk voor hun klanten. Natuurlijk levert A&S Vancare dan ook graag mobiliteit op maat voor deze klant. En dat al sinds 2004!

Alex Kort, directeur Operations van Wardenburg, vertelt: “Om te bepalen welke inrichting er in de auto’s van de servicemedewerkers moet komen, betrekken we onze medewerkers daarbij. Wat moeten ze allemaal in de auto’s kwijt? Wat hebben we aan inrichting nodig om alles een (logische) plek te geven? De jongens konden het allemaal aangeven. Edward van A&S Vancare heeft vervolgens 3D-presentaties van de inrichting van de auto’s gemaakt, geweldig!”

Modul-System bedrijfswageninrichting

Edward Staal, verkoopadviseur van A&S Vancare, presenteerde een “standaard op maat” voor Wardenburg, die aansluit op de behoeften van de chauffeurs van de voertuigen. Alex: “We hebben gekozen voor Modul-System omdat het systeem altijd gemakkelijk overgebouwd kan worden. Zo kun je voortbouwen op je lange termijn-investering.” Edward: “Als je overstapt naar een ander merk en type auto, dan kan het lastig zijn om een inrichting over te bouwen. Dat geldt niet voor Modul-System. Het modulaire systeem kan eenvoudig aangepast of uitgebreid worden.” Alex: “Zo kunnen we er gegarandeerd jaren mee vooruit. Een investering die zich terugverdient.”

Meedenken

Alex waardeert het dat A&S Vancare meedenkt in oplossingen: “Edward vraagt door: ‘Waarom wil je de kastjes en de bakken op die manier?’ en hij geeft ook alternatieven. Die bleken uiteindelijk praktisch beter en ook nog goedkoper te zijn. Een dubbele vloer is ook handig: om een trap en meetapparatuur te kunnen opbergen.” Berend Jan, chef werkplaats van A&S Vancare: “De vakken onder de dubbele vloer zijn op maat gemaakt, onder andere voor gereedschap om alarmsystemen te testen. Alles heeft een vaste plek en is snel toegankelijk.”

Ontzorgen

Wardenburg en A&S Vancare zijn beide gevestigd op bedrijventerrein Rengers in Kolham. Alex: “We zitten letterlijk dicht bij elkaar. A&S Vancare is creatief in het bedenken van oplossingen en werkt snel. Afstemming is belangrijk. Een groot voordeel is dat je ontzorgd wordt; je hebt er geen omkijken meer naar. Het wordt gewoon goed geregeld!”

Meer informatie over Wardenburg Beveiliging & Telecom vindt u op: https://www.wardenburg.nl/