• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

WaZoRiool


Edward Staal, mede-eigenaar A&S Vancare: “WazoRiool is een zeer gewaardeerde klant. Ik heb één keer een offerte gemaakt voor Robert en daar borduren we nu al lange tijd op voort. Dat is een kwestie van vertrouwen.”

Van hout naar kunststof

Edward: “De auto’s van WazoRiool waren in het verleden voorzien van houten betimmering. In verband met water en vocht hebben wij kunststof geadviseerd en sinds die tijd voorzien wij de bussen van kunststof. Daarnaast monteren we de signalering en blackboxen, stroom (omvormer) en we bouwen bijvoorbeeld een waterpomp in. Elke bus is weer maatwerk.”

Vertrouwen

Robert Wagenaar, eigenaar WaZoRiool: “Via via zijn wij bij A&S Vancare terechtgekomen. We zitten vlakbij elkaar en dat is een groot voordeel als je de bussen eigenlijk geen dag kan missen. Als er wat is, kunnen we altijd bij A&S Vancare terecht. De samenwerking is prettig; de sfeer is die van “Ouwe jongens, krentenbrood”. Voor mij geldt: als het goed is, is het goed. En als de prijs daarbij oké is, dan hoef ik niet verder te kijken. De jongens in de werkplaats denken altijd goed mee. Ik heb vertrouwen in A&S Vancare, ze leveren goed werk af."

Meedenken

Ook collega Winfred Haan is blij met A&S Vancare: “Ik waardeer het meedenken, de schappelijke prijzen en de toegankelijkheid: er zijn korte lijnen en je kunt gemakkelijk even binnenlopen. Er wordt praktisch meegedacht en de medewerkers zijn vriendelijk.” Dat wordt ook beaamd door medewerker Martin. Wij mochten het hem mee op klus en zo konden wij zijn bus in gebruik zien. Martin: “Ik ben hartstikke tevreden over mijn bus. Ik heb zelf kunnen meedenken.” En over A&S Vancare zei hij kort en bondig: “Alles wat er weg komt, is goed!” Robert, Winfred en Martin: bedankt voor jullie mooie woorden. Wij dragen er graag aan bij dat jullie #baasineigenbus zijn!

WazoRiool is een professionele rioolspecialist, specialist in het verhelpen van alle rioolverstoppingen, het reinigen, inspecteren en repareren van een defect rioleringssysteem.
Meer informatie over WaZoRiool vindt u op: https://www.wazoriool.nl.