• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

Modul-System in de praktijk: Jansema Automaten Zuidbroek


Jansema Automaten uit Zuidbroek biedt bedrijven, scholen en instellingen in Noord-Nederland mogelijkheden voor het plaatsen van: koffieautomaten, frisdrankautomaten, versnaperingsautomaten, broodjesautomaten en waterkoelers. Ook (tijdelijke) verhuur van automaten en een gratis proefplaatsing van automaten is mogelijk. Jansema heeft een eigen technische service. Eigenaar Dick Jansema kiest voor de inrichting van zijn bussen voor Modul-System. Dick: “Alle bussen zijn ermee ingericht en we zijn er heel tevreden over!”

Modul-System: handig en overzichtelijk

Henk Meinen is chauffeur/automatenvuller en rijdt in een Ford Transit. Ook deze Transit is ingericht met Modul-System; alle producten waarmee de automaten worden bijgevuld, hebben er een vaste plek in. Henk: “Ik ben blij met de inrichting; ik hoef niet meer overal overheen te klimmen als ik achteruit iets moet hebben. Dit is veel overzichtelijker.” Henk is tevreden over de service van A&S Vancare: toen het frisdrankgedeelte aan de zijkant van de bus ingebouwd moest worden, kon hij erop wachten. Henk: "De Modul-System-inrichting is handig en overzichtelijk; ik kan snel en gemakkelijk alles pakken!”

Vaste plek

Op het Esdal College in Borger vult Henk de automaten bij. Van gezonde tot minder gezonde (maar wel lekkere) producten: alles ligt op een vaste plek in de bus. Hij kan dan ook snel doorwerken. De leerlingen maken gretig gebruik van het assortiment waarmee de automaten gevuld worden. En vandaag heeft één leerling van Esdal College Borger geluk: in vakje 31 zitten twee lolly's in plaats van één. Met dank aan A&S Vancare ;-).

Henk heeft plezier in zijn werk. Ook het Esdal College is blij met hem. Gerrit Geertsma, conciërge: “Alles wordt geregeld, ik hoef niets te doen en daar ben ik blij mee. Als er wat is, dan kunnen we Jansema altijd bellen.”


Laden en lossen

Als de automaten zijn bijgevuld, neemt Henk de verpakkingsmaterialen mee terug naar Zuidbroek, waar deze worden gerecycled. Ook dit afval heeft een vast plekje in de bus. En van Borger rijdt Henk weer naar Jansema Automaten in Zuidbroek; klaar om te laden voor de volgende klus!

Meer informatie over Jansema Automaten Zuidbroek vindt u op: www.jansemaautomaten.nl