• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

Modul-System bedrijfswageninrichting voor Geveke

Eind 2016 mocht A&S Vancare de bedrijfswagen van Remon van der Reijd, uitvoerder bij Geveke Bouw en Ontwikkeling in Eelde, voorzien van een op maat gemaakte inrichting van Modul-System.

Remon kwam bij A&S Vancare in een personenauto met aanhanger van Geveke, waarop al zijn gereedschap en materialen lagen. Dat was niet heel praktisch. Remon: “De hele aanhanger lag vol en bij regen werd alles nat.” Een pas aangeschafte Renault Trafic waar alles netjes en overzichtelijk in opgeborgen kon worden, was zijn wens. Hij ging in gesprek met Edward Staal, verkoopadviseur van A&S Vancare.

A&S Vancare is Modul-System Service Center

A&S Vancare is Service Center voor Modul-System. Modul-System is de meest toonaangevende leverancier ter wereld van modulaire bedrijfswageninrichtingen. Als je je tot een Modul-System Service Center richt, krijg je van begin tot eind hulp: van een lege bestelbus tot een compleet ingerichte bedrijfswagen. Drie vragen staan in dit proces centraal:
1. Wie ben je?
2. Wat heb je nodig?
3. Wanneer heb je het nodig?

Ook in het gesprek van Edward met Remon zijn deze vragen aan de orde gekomen. Remon: “Ik ben uitvoerder bij Geveke Bouw en Ontwikkeling. Ik kom bij opdrachtgevers thuis en dan moet alles netjes zijn. Ik heb veel elektrisch gereedschap, veel los klein spul wat in bakjes moet en ik moet ook nog lange materialen kunnen meenemen. Een werkbank met een bankschroef is nodig om op locatie werkzaamheden te kunnen verrichten. Het belangrijkste voor mij is dat alles erin kan, dat het overzichtelijk is en dat het spul niet door de bus slingert.”

Modulaire inrichting op maat

Edward maakte de ontwerpen voor de inrichting op maat van de Renault Trafic. Edward: “De bus van Geveke is een mooi voorbeeld van de manier waarop je de ruimte in een bedrijfsbus optimaal benut door het gebruik van een uitgebreid en veelzijdig systeem als Modul-System. Remons gereedschap zit in lades, er is een magazijninrichting voor klein materiaal en er zijn kofferklemmen voor zijn gereedschapskoffers. Voor zijn dozen kit is een afgesloten ruimte gecreëerd en aan zijn wens voor een werkbank met bankschroef is ook tegemoet gekomen. Zo kan hij lichte montagewerkzaamheden ín zijn bus uitvoeren.”

Tevreden klant

Voor Geveke is dit de eerste keer dat de inrichting professioneel uitbesteed wordt. En daar is Remon blij mee: “Alles is nu overzichtelijk georganiseerd en netjes opgeborgen. Voor mij is dit de ideale oplossing. Ik wilde dit ook graag voor het eind van het jaar rond hebben en ook dat is gelukt. Ik bracht de bus op dinsdagochtend en woensdagochtend kon ik ‘m alweer ophalen. Samen met een collega heb ik de spullen overgezet en zo kon ik alweer snel met mijn nieuwe bus op pad.” En de collega’s van Remon? “Die zijn allemaal jaloers!”, lacht Remon, “Ze vinden mijn bus er goed en mooi uitzien. Ik heb aangegeven dat ik zeer tevreden ben en dat ik deze inrichting zeker aanraad voor mijn collega’s.” Tot slot vroegen we Remon om A&S Vancare in drie woorden te omschrijven. Remon: “Professioneel, betrouwbaar en snel; echt super!” Remon: bedankt en we wensen je veel plezier en gemak met je Modul-System-inrichting!

Meer informatie over Geveke Bouw en Ontwikkeling vindt u op: www.gevekebouw.nl

Modul-System ook in uw bedrijfswagen?

Wilt u ook weten of een Modul-System bedrijfswageninrichting iets voor u is? Kom dan eens langs bij A&S Vancare in Kolham. Ook als u een complete bedrijfsauto of bedrijfsbus inclusief inrichting van Modul-System wilt, dan kunt u bij A&S Vancare terecht. Wij ontzorgen u graag bij het vinden van het juiste merk/type auto en de Modul-System-inrichting op maat. U bent van harte welkom!