• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

Mobiliteit op maat voor schilder Erik Ridder


In 2015 is de stap gezet van "A&S Voertuigmodificaties" naar "A&S Vancare": hét adres voor een complete bedrijfsauto of rolstoelbus op maat. Erik Ridder uit Froombosch was de eerste klant van A&S Vancare: hij kocht zijn bedrijfsbus inclusief inrichting op maat bij ons in Kolham.

Halverwege zijn reis langs verschillende merkdealers kwam Erik uiteindelijk uit bij A&S Vancare: één adres voor een compleet merkonafhankelijk advies en aflevering op maat. Erik is zeer tevreden.

“Alles klopt”

Erik vat zijn ervaring met het kopen van een bedrijfsbus inclusief inrichting bij A&S Vancare samen in twee woorden: “Alles klopt!” En dat is precies waar A&S Vancare voor staat: het leveren en verzorgen van mobiliteit op maat. Goed gereedschap is het halve werk en dat geldt zeker voor het vaak meest duurzame stuk gereedschap van de ondernemer: zijn bedrijfsauto(‘s).

Ontzorgen

Eerlijk en compleet verkoop- en/of leaseadvies van bedrijfsauto’s begint bij aandacht voor de situatie en de behoefte van de ondernemer. Het vraagt om oplossingsgericht denken vanuit ruime kennis en ervaring. Het resultaat is een keuze voor het juiste merk/type bedrijfsauto, geleverd in de juiste uitvoering en voorzien van de juiste ombouw, inrichting en/of accessoires. A&S Vancare ontzorgt bedrijven en instellingen die gebruikmaken van bedrijfsauto’s en rolstoelbussen. Edward Staal van A&S Vancare: “Bij de verkoop van bedrijfsauto’s ligt onze focus niet op verkoopaantallen of transactieresultaat. Het gaat om een optimaal eindresultaat vanuit een eerlijk en ongekleurd advies. Het vakkundig ombouwen of inrichten van bedrijfsauto’s is vanuit A&S altijd al onze kracht geweest. Binnen A&S Vancare staat ontzorgen nu centraal: de klant kan alles wat met zijn bedrijfsauto te maken heeft, regelen op één adres”

Nieuwe Opel Vivaro, compleet op maat opgebouwd en ingericht

Voor Erik resulteerde alles in de ingebruikname van een zeer fraaie nieuwe Opel Vivaro, compleet op maat opgebouwd en ingericht. Erik Ridder doet alle soorten binnen- en buitenschilderwerk en heeft ook alles in huis voor het zetten van enkel of dubbel glas, behangwerkzaamheden, houtrotreparatie en het schoonmaken van gevels. Met zijn nieuwe bedrijfsauto op maat kwam hij zelfs in de krant!

Wij zijn blij met Erik als eerste klant. Kunnen wij u binnenkort ook als klant verwelkomen? U bent van harte welkom bij A&S Vancare in Kolham!Meer informatie over schilder Erik Ridder vindt u op: http://www.klussenbedrijferidder.nl/