• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

Nieuwe Mercedes Vito op maat voor Kynologie Kolham

Bert Smallenbroek van Kynologie Kolham kocht zijn nieuwe Mercedes Vito bij A&S Vancare en deze auto is vervolgens volledig op maat ingericht voor zijn werk als kynoloog. Danny voorzag de Vito van twee benches op maat voor de honden Guust en Famke, een Modul-System-inrichting voor onder andere riemen, speeltjes, speurwerkmaterialen, gereedschap, een EHBO-doos en kleding. En natuurlijk zit er LED-laadruimteverlichting in. “Mooi én functioneel”, aldus Bert.

Van postbode tot kynoloog

Bert kent A&S Vancare al heel lang. In de tijd dat hij nog postbode was, kwam hij al bij A&S Vancare over de vloer. In 2009 gooide hij het roer om en werd Kynologie Kolham zijn hobby, passie en werk. Samen met zijn vriendin Lina Maarhuis geeft hij cursussen en begeleidt hij eigenaren en honden bij het veranderen van gedrag. Het doel is om hond en eigenaar goed te leren samenwerken. Bij A&S Vancare begon het met een enkel ladenblokje in zijn auto. Vervolgens liet hij zijn Volkswagen Caddy inrichten en nu heeft hij dus een complete auto op maat gekocht.

Veiligheid

Voor zijn werk heeft Bert een auto nodig waar zowel de honden als alle materialen die hij nodig heeft, een veilige plek hebben. Bert heeft daarom bewust gekozen voor benches waar hij zicht op heeft en voor dubbele schuifdeuren als vluchtwegen bij een ongeluk. Zijn materialen zitten veilig en overzichtelijk opgeborgen in Modul-System-laden. Na het overzetten van alle spullen heeft hij zelfs nog ruimte over!

“Ik wil het graag op mijn eigen manier”

Waarom heeft Bert voor het kopen en inrichten van zijn Mercedes Vito gekozen voor A&S Vancare? Bert: “Bij A&S Vancare geen blabla: je krijgt gewoon duidelijke en eerlijke antwoorden en er wordt in simpele taal uitgelegd wat kan. Als er wat is, wordt het zo mogelijk ter plekke opgelost, er wordt niet moeilijk gedaan. Vanaf het begin af aan heb ik goed contact gehad met Danny. Leuk dat hij ook bij de aflevering was. We zoeken samen naar oplossingen, je weet wat je krijgt. Ik hoef niet uit drie standaardpakketten te kiezen. Ik wil het graag op mijn eigen manier. En: afspraak is afspraak. Daar houd ik van!” En de prijs? “Een auto op maat bij A&S Vancare was voor mij goedkoper dan de auto en de inrichting afzonderlijk te kopen. Daar hoefde ik dus niet lang over na te denken!”

Zoek de medewerkers van A&S Vancare!

Bert demonstreert bij A&S Vancare hoe zijn auto gebruikt wordt bij bijvoorbeeld cursussen: honden Guust en Famke mogen medewerkers van A&S Vancare die zich verstopt hebben, opsporen. Als de hond iemand gevonden heeft, blaft hij. De hond krijgt als beloning een speeltje en Bert stuurt hem vervolgens weer terug in zijn bench in de auto. Geweldig om te zien hoe de honden ingezet worden en hoe de auto daarbij functioneel is!

Bert en Lina: bedankt voor de demonstratie. Wij wensen jullie heel veel succes met jullie werk en veel veilige kilometers met jullie prachtige Vito op maat. We hebben er met veel plezier aan gewerkt!Volkswagen Caddy

Voordat Bert zijn Mercedes Vito kocht bij A&S Vancare, had hij zijn Volkswagen Caddy bij ons laten inrichten.


Meer informatie over Kynologie Kolham vindt u op: http://www.kynologiekolham.nl/