• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

A&S Vancare ontzorgt Kampen Industrial Care

Dit is de nieuwe Volkswagen Caddy voor monteur Freek. Freek dacht in eerste instantie dat een Caddy Maxi nodig zou zijn voor zijn werkzaamheden bij Kampen. Na overleg met Edward, denkend vanuit de laadruimte, is het toch een standaard Caddy geworden met een korte wielbasis. Dat scheelt kosten en alles kan er toch in!

Snel weer de weg op!

Alweer een Volkswagen Caddy die we mogen afleveren voor Kampen Industrial Care. Deze Caddy is voorzien van vloer- en wandbekleding, een trekhaak, verzwaarde veren voor de achteras, belettering en natuurlijk weer een Modul-System-inrichting op maat. Maandag was de auto binnen, vrijdag alweer klaar om te rijden. Berend Jan Andringa: “Wij weten wat Kampen nodig heeft. Ook deze monteur kan daardoor weer snel de weg op. Veel veilige kilometers gewenst!”


Weer nieuwe bedrijfsauto op maat voor Kampen Industrial Care

Arnold Bakker van Kampen Industrial Care kocht in 2017 de eerste bedrijfsauto inclusief inrichting op maat bij A&S Vancare (zie de tekst hieronder: "Kampen Industrial Care kiest voor A&S Vancare"). En na die eerste volgde al snel nummer twee.

Spoed!

Op een woensdag belde eigenaar Arnold Bakker dat er een auto de weg niet meer op kon en dat er snel een nieuwe auto moest komen, voorzien van een tussenwand met extra ruimte voor de bestuurder, vloer- en wandbekleding, Modul-System-inrichting, imperiaal (overbouwen), trekhaak, getinte achterramen en met reclame erop.

In de startblokken

Bart van A&S Vancare staat voor zo’n spoedgeval meteen in de startblokken: hij zorgde ervoor dat de oude auto werd opgehaald, leeggehaald en weer bij Kampen werd afgeleverd voor de verkoop. Vrijdag stond er alweer een nieuwe auto voor Kampen bij A&S Vancare, die maandag en dinsdag is aangepast, zodat monteur Jacob binnen een week weer kon rijden!

Kampen Industrial Care kiest voor A&S Vancare

Kampen Industrial Care is een technische dienstverlener die met diverse vestigingen in Nederland hun relaties ontzorgt op werktuigbouwkundig gebied. Sinds 2004 verzorgt A&S Vancare de opbouw/inrichting van de Volkswagen Caddy’s en Transporters van Kampen, tot tevredenheid van Arnold Bakker, directeur/eigenaar van Kampen. Arnold is zo tevreden, dat toen hij hoorde dat A&S Vancare tegenwoordig niet alleen de opbouw/inrichting kan verzorgen, maar ook de bedrijfsauto zélf kan leveren, hij de keuze heeft gemaakt voor het kopen van een complete bedrijfsauto op maat bij A&S Vancare.

.


Arnold: “Het contact met A&S Vancare is zeer aangenaam: er wordt écht naar je geluisterd en adequaat op je vragen gereageerd. A&S Vancare zit bij ons om de hoek en als lokale ondernemers gun je elkaar iets. Wat mij aanspreekt, is het concept dat ik voor alles op één adres terecht kan. En ik kan ervan op aan dat alles goed geregeld is. De auto is spic en span, je doet de sleutel erin en rijden maar. Ik heb er geen omkijken meer naar. Vanuit Kampen Industrial Care ontzorgen wij relaties op werktuigbouwkundig gebied en dat doet A&S Vancare als het gaat om bedrijfsauto’s op maat. A&S Vancare maakt ontzorgen wat mij betreft meer dan waar!”

Onafhankelijk advies

De eerste Volkswagen Caddy die A&S Vancare turn key aan Kampen heeft afgeleverd, is voorzien van vloer- en wandbekleding, een tussenschot en een flexibele Modul-System inrichting op maat. Ook is de vering in de achteras verzwaard en is de belettering geregeld. A&S Vancare adviseert merkonafhankelijk. Arnold: “Edward Staal, verkoopadviseur van A&S Vancare heeft voor mij van twee merken/types de voors en tegens op een rij gezet. Daaruit is een weloverwogen besluit gekomen. Ondanks het feit dat ons wagenpark al uit Volkswagen bestond, vond ik het prettig om de keuze voor een merk/type te heroverwegen. In dit geval werkte deze heroverweging bevestigend en kozen we opnieuw voor Volkswagen.”

Snelle en praktische service

Roel Dijkema, meewerkend voorman/projectleider bij Kampen, gaat in de nieuwe Caddy rijden: “Ik ben blij met deze mooie auto. Alles ziet er goed uit; ik kan er weer een aantal jaren mee vooruit. Berend Jan Andringa van A&S Vancare heeft bij de aflevering van de auto meteen geregeld dat mijn telefoon goed functioneert. En ik wilde graag nog stoelhoezen in de auto. Ook dat pakt A&S Vancare meteen op: ze zijn diezelfde dag besteld en ik kan ze volgende week ophalen.”

“Betrokken, daadkrachtig, meedenkend”

Bij de aflevering ontving Arnold een koffiepakket van A&S Vancare, met daarbij de uitnodiging om vooral langs te komen als er wat is met de auto, maar natuurlijk ook gewoon voor een kop koffie. We vroegen Arnold om A&S Vancare in drie woorden te omschrijven. Arnold: “Ik vind A&S Vancare betrokken, daadkrachtig en meedenkend. Ik ben meer dan tevreden!”

Meer informatie over Kampen Industrial Care vindt u op: http://www.kampencare.com/