• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

Hoefsmid-inrichting op maat voor Philip de Weijer uit Amsterdam

Hoefsmid Philip de Weijer uit Amsterdam koos voor een hoefsmid-inrichting op maat voor A&S Vancare.

Philip leerde A&S Vancare kennen tijdens het honderdjarige jubileum van de Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden. Philip zat in de organisatie daarvan en A&S Vancare demonstreerde tijdens die dag een hoefsmid-auto op maat. Het klikte meteen. Philip had al een nieuwe bus gekocht, maar voor de inrichting werd op die dag de eerste afspraak met A&S Vancare gemaakt. Philip had al ideeën over de inrichting; Edward dacht met hem mee.

Amsterdam-Kolham

Waarom gaat een hoefsmid uit Amsterdam helemaal naar Kolham voor een hoefsmid-inrichting op maat? Philip: “A&S Vancare denkt positief mee. De medewerkers van A&S Vancare zijn niet alleen geïnteresseerd in de ombouw, maar ook in mijn vak. Ze willen weten hoe ik werk. Ze zijn klantvriendelijk, duidelijk en alles wordt overzichtelijk op een rij gezet. Deze nieuwe bus is een investering en als het goed is, hoef ik niet verder te kijken. Dan is afstand niet meer zo belangrijk.”

Mobiele werkplaats in de praktijk

We gingen bij Philip kijken hoe hij met zijn nieuwe bus werkt. Bij Stal Amstelhoeve in Ouderkerk a/d Amstel laat hij zien hoe hij zijn auto als mobiele werkplaats gebruikt als hij paarden beslaat. Philip: “Alles is uitschuifbaar: mijn machines, aambeeld en hoefijzerrek. Zo kan ik overal goed en gemakkelijk bij. Het is comfortabel werken, en ik werk zo met plezier.”

Aftersales

Philip geeft een rondleiding en laat zien hoe hij de auto gebruikt. Edward: “Werkenderwijs kom je altijd wel weer wat dingen tegen die je liever anders ziet. Dat geldt ook voor Philip. Natuurlijk maken we dat in orde. We willen dat hij optimaal kan werken, dat hij 100% tevreden is.” Philip: “Dat waardeer ik echt in A&S Vancare. Ze zijn oprecht geïnteresseerd, sturen spullen na, zetten ook na aflevering de puntjes op de i. Alles in mijn bus is heel gebruiksvriendelijk, dus ik ben er erg blij mee!”

The making of...

Meer informatie over hoefsmederij Philip de Weijer vindt u op: http://www.hoefsmederij-philipdeweijer.nl/PHILIP_DE_WEIJER/HOME.html