• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

Hoefsmederij Jan Zwart


Hoefsmid Jan Zwart uit Nieuwe Pekela liet zijn nieuwe Mercedes Vito bij A&S Vancare ombouwen tot een hoefsmid-auto op maat.

Jan wist wat hij wilde. Na een eerste gesprek met Edward lag er toch een voorstel met oplossingen die nog meer passend leken dan Jan eerst had bedacht. En dan is het voor Jan snel duidelijk: “Zo moet het!” Jan is zeer te spreken over het contact met A&S Vancare: “Allereerst vind ik het heel prettig dat het gesprek kan plaatsvinden naar onze maatstaven, wanneer wij kunnen. Mijn Vito is volledig op maat: overal is goed over nagedacht. Ik heb gekozen voor een uitschuifbare werkbank en ook mijn hoefijzerrek is op maat gemaakt. Niks is standaard. Alles ziet er gelikt uit, is gemakkelijk schoon te houden en netjes afgewerkt. En A&S Vancare was ook nog eens heel netjes qua prijs.”

Danny Schuttel maakte de Vito van Jan op maat. Jan: “Het contact met Danny is super. Als er wat is, word ik meteen geholpen en maakt hij het snel en netjes voor elkaar.” Jan is ook blij met de LED-verlichting in zijn auto: erg handig als je ’s avonds werkt. Jan is van een Mercedes Sprinter met meubelbak overgestapt naar een Vito. “Een andere auto is wennen”, geeft Jan aan. “Ik moet er natuurlijk nog mee leren werken, maar alles is binnen handbereik. Het klopt.” Natuurlijk zal Jan werkenderwijs dingen tegenkomen die hij toch liever anders ziet. Danny: “Als er dingen zijn, dan komt Jan gewoon langs en lossen we het op. Jan is heel eerlijk en dat waardeer ik. Ik heb met heel veel plezier deze hoefsmid-auto op maat voor Jan gemaakt!”