• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

Groningen Airport Eelde

Deze Mitsubishi L200 van Groningen Airport Eelde wordt ingezet voor de Havendienst. De Havendienst is verantwoordelijk voor de orde en veiligheid op de luchthaven.

“Marshallen” (vliegtuigen op hun plek zetten), baaninspectie, landingsgelden innen, het begeleiden van bezoekers en voertuigen, het handhaven van de regels op het luchthaventerrein: de Havendienst is het centrale aanspreekpunt voor de activiteiten op de luchthaven. De door A&S Vancare op maat ingerichte “Airport-1”, zoals de Mitsubishi genoemd wordt, ondersteunt daarbij.

“Kan het?” “Ja!”

Jan Lubberts, coördinator werkplaats bij Groningen Airport Eelde: “We zijn blij met de professionele en meedenkende kennis van A&S Vancare. Voor de Mitsubishi L200 had de Havendienst een verlanglijstje aan A&S Vancare voorgelegd. Andries Poelstra, manager Airport Operations: “Wij vroegen: ‘Kan het?’ En het antwoord van A&S Vancare was: ‘Ja!’. Er waren zaken die overgebouwd moesten worden, maar er moesten ook andere oplossingen gezocht worden. Een opklapbare zwaailampbalk die van de vorige auto overgebouwd zou worden, ging oxideren en daarover is tot en met de importeur contact geweest. We waren erover uit dat dit niet meer de oplossing was en hebben de koppen weer bij elkaar gestoken en verder gezocht. De mannen van A&S Vancare verdiepen zich in ons bedrijf, hoe we werken en wat we doen. Inmiddels hebben we met behulp van het advies van A&S Vancare gekozen voor een nieuwe balk en die bevalt goed.”

Meedenken

“De samenwerking is goed. Verlichting is belangrijk voor ons, omdat we vaak in het donker werken. We hebben nu schijnwerpers in de balk en op aanraden van A&S Vancare is er een led-schijnwerperbalk voor op de auto gemonteerd. Er zit bovendien standverwarming op de motor, er is een ventilator geplaatst om de cabine warm te houden, er zit een accu-lader in (bij het starten van de auto gaat de stekker er automatisch uit) en over de kist waarin verschillende materialen zijn opgeborgen, is goed nagedacht. Jan: “We moesten over de kist heen kunnen kijken, de indeling moest handzaam zijn; we moeten overal gemakkelijk bij kunnen. En dat is gelukt; de ervaringen zijn positief!” Andries: “A&S Vancare luistert goed en komt met goede oplossingen. Als ze ergens niet zeker van zijn, bellen ze even voor overleg. Het is fijn dat de lijntjes kort zijn. Ze weten inmiddels precies wat wij willen, dragen zelf dingen aan en ze denken mee. Zo kun je makkelijker zaken doen. Enne… zolang de inbouw het net zolang volhoudt als de auto zelf, is het wat mij betreft goed!”

Meer informatie over Groningen Airport Eelde vindt u op: https://www.groningenairport.nl/